HUNENGGERESPFRAITAPORRUS

Wellness

wellness


Kényeztetés a testnek, felüdülés a léleknek! A város szívében, ám mégis egy csendes, nyugodt sétálóutcában található Opera Garden Hotel & Apartments igazi derűs oázis a feltöltődésre vágyóknak. A szállodai fitness gép mellett szobamasszázs és szauna is szolgálja a vendégek kényelmét. A város világhírű gyógyfürdőit felfedezni vágyóknak pedig a recepción segítünk a szervezésben!

Mialatt gyönyörködik a csodálatos budapesti kilátásban, a tetőteraszi minibárban hideg italok segítik a felfrissülésben. Amennyiben kedve támad felfedezni Budapest világhírű gyógyfürdőit, kérjük keresse fel Recepciónkat, ahol szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Szolgáltatások

  • Szauna
  • Fitness gépek
  • Szobamasszázs

fitness facility

Opera Garden Hotel & Apartments

Tel: +36 1 301 9030 | Fax: +36 1 301 9031
Email: info@operagardenhotel.hu
Cím: H-1065 Budapest, Hajós u. 24.

Megközelíthetőség

Opera Garden Hotel & Apartments location

Díjak

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo ante, consectetur sit amet vulputate vel, dapibus sit amet lectus.