HUNENGGERESPFRAITAPORRUS

Megközelíthetőség

Megközelít-
hetőség

map

Az Opera Garden Hotel & Apartments tökéletes helyen, a történelmi belvárosban található, a Világörökség részét képező Andrássy út közvetlen környezetében. A hangulatos sétálóutca teraszos éttermeknek, kávézóknak és bároknak ad otthont. A szálloda néhány háztömbre található az Operaház épületétől, néhány percre a legnépszerűbb budapesti turistalátványosságoktól és a Milleniumi Földalatti Vasút állomásától.

GPS: 47.5044101 / 19.056884

Parkolás a szálloda szomszédságában lévő parkolóházban lehetséges napi 18 euróért.
Parkolóhely foglalás

Megközelíthetőség

REPÜLŐVEL ÉRKEZŐK | A Liszt Ferenc Reptérről | Kb. 19 km nyugati irányban

A szálloda reptéri transzferszolgáltatást nyújt.

Tömegközlekedéssel a következőképpen érheti el: A repülőtéren szálljon fel a 100E jelzésű, Deák Ferenc tér felé induló buszra, majd megérkezés után szálljon át az M1 jelzésű földalattira! Az Operánál (kettő megálló) szálljon le. Az Operaház előtt elhaladva a Hajós utcában menjen egyenesen tovább! A szálloda az utca bal oldalán található. A reptérről más úton is eljuthat a szállodába: a 200E jelzésű busszal utazzon a repülőtérről az M3-as metró Kőbánya-Kispest végállomásáig! A metróra átszállva utazzon az Arany János utca megállóig! Ha a metróból feljött, a közlekedési lámpáknál menjen át a Bajcsy-Zsilinszky úton és forduljon balra, majd az első utcán jobbra (Dessewffy utca)! Az első utca jobbra a Hajós utca és szállodánk a Hajós és Zichy utca sarkán található.

Taxival

VONATTAL ÉRKEZŐK | Nyugati Pályaudvar

Tömegközlekedéssel
Szálljon fel a metróra (M3 – kék metró) és utazzon az Arany János utca megállóig (egy megálló)! Ha a metróból feljött, a közlekedési lámpáknál menjen át a Bajcsy-Zsilinszky úton és forduljon balra, majd forduljon jobbra a Dessewffy utcába! Az első sarkon jobbra fordulva jutnak el a Hajós utcába. Szállodánk a Hajós és Zichy utca sarkán található.

Taxival

VONATTAL ÉRKEZŐK | Keleti Pályaudvar

Tömegközlekedéssel
Szálljon fel a metróra (M2 – piros metró) és a Deák térnél szálljon át a földalattira (M1 – sárga), majd az Operánál szálljon ki (két megálló). A Hajós utca az Opera jobb oldalán található. Sétáljon végig a Hajós utcán! A szálloda az utca bal oldalán van, a Hajós és Zichy utca sarkán.

Taxival

VONATTAL ÉRKEZŐK | Déli Pályaudvar

Tömegközlekedéssel
Szálljon fel a metróra (M2 – piros metró) és a Deák térnél szálljon át a földalattira (M1 – sárga), majd az Operánál szálljon ki (két megálló)! A Hajós utca az Opera jobb oldalán található. Sétáljon végig a Hajós utcán! A szálloda az utca bal oldalán van, a Hajós és Zichy utca sarkán.

Taxival

AUTÓVAL ÉRKEZŐK | nyugati irányból/nyugat felől - Győrből és Bécsből

Menjen az M1-es vagy M7-es autópályán, majd menjen át a Dunán az Erzsébet-hídon! A pesti oldalon haladjon egyenesen a Blaha Lujza térig és a kereszteződés után rögtön forduljon jobbra a Csokonai utcába, majd az utca végén ismét jobbra, végül forduljon rá a József körútra. Menjen egyenesen tovább az Oktogonig! Itt kanyarodjon rá az Andrássy útra, vissza az Oktogon irányába! Haladjon végig az Andrássy úton, majd a végénél forduljon jobbra a Bajcsy-Zsilinszky útra! Menjen egyenesen tovább és az ötödik kereszteződésnél forduljon ismét jobbra a Zichy utcába! A szálloda a Zichy és a Hajós utca sarkán, bal oldalt található. A parkolásnál vegyék figyelembe, hogy a hotel egy sétálóutcában helyezkedik el! A szomszédos Zichy utcában őrzött parkoló áll a vendégek részére külön díj ellenében.

AUTÓVAL ÉRKEZŐK | északi és keleti irányból/észak és kelet felől Szlovákiából és Debrecenből

Haladjon az M3-as autópályán, amíg be nem ér Budapestre, majd kövesse a belvárosba vezető jelzéseket. Menjen végig az Andrássy úton és forduljon jobbra a Bajcsy-Zsilinszky utcai lámpás kereszteződésnél. Miután befordult, menjen tovább egyenesen, majd az ötödik lehetőségnél forduljon jobbra a Zichy utcába. Szállodánk a Zichy és Hajós utca sarkán, bal oldalt található.

AUTÓVAL ÉRKEZŐK | déli irányból/dél felől - Pécsről

Az M5-ös autópályát elhagyva az Üllői úton vezessen a városközpont felé! A József körútnál forduljon jobbra és menjen egyenesen tovább az Oktogonig! Az Oktogonnál kanyarodjon az Andrássy útra! Menjen végig az Andrássy úton, az utca végénél, a lámpás kereszteződésnél forduljon jobbra! Menjen egyenesen tovább a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd az ötödik kereszteződésnél forduljon jobbra a Zichy utcába! A szálloda a Hajós utcában található, az első utca balra.

Opera Garden Hotel & Apartments

Tel: +36 1 301 9030 | Fax: +36 1 301 9031
Email: info@operagardenhotel.hu
Cím: H-1065 Budapest, Hajós u. 24.

Megközelíthetőség

Opera Garden Hotel & Apartments location

Díjak

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo ante, consectetur sit amet vulputate vel, dapibus sit amet lectus.