HUNENGGERESPFRAITAPORRUS

Egészségturizmus felsőfokonAz elmúlt esztendőkben az egészségturizmus egyre nagyobb teret hódit, terjed az egészségtudatos életszemlélet. Évente közel 30-35 százalékkal nő azoknak az észak-amerikai és nyugat-európai turistáknak a száma, akik egészségügyi problémáikra külföldön keresnek kedvezményes, de hatékony megoldást. A gyógyturizmus napjaink legdinamikusabban fejlődő üzletága!

Az egészségturizmus a magyar idegenforgalomban is egyre nagyobb szerepet kap. Magyarország különleges gyógy- és termálfürdői világhírűek. A csodálatos gyógyvizek mellett színvonalas plasztikai sebészeti, szemészeti és fogászati szolgáltatásokat is igénybe vehet a látogató. Az ország elsőszámú egészségturisztikai célállomássá és a fogászati kezelések európai központjává nőtte ki magát. Évente mintegy tíz százalékkal nő azon külföldiek száma, akik kizárólag azért utaznak hazánkba, hogy kezeltessék a fogaikat. Egy EU felmérés szerint Magyarországon a legolcsóbb a fogászati kezelés az Európai Unióban. Kiemelkedő színvonalú szolgáltatások, megfizethető árak – ezt kínálja a magyar egészségturisztika. Az elmúlt esztendőkben az üzletág robbanásszerűen fejlődött országszerte, az idelátogatók egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat kapnak.

Az Opera Garden Hotel & Apartments ideális szállást kínál azoknak, akik egészségügyi kezelésre érkeznek Budapestre. Komfortos szobáinkban és apartmanjainkban nemcsak „otthonosan”, hanem valóban otthon érezheti magát! Ha kezelése több napos ágynyugalmat kíván, szállodánk gondoskodik Önről anélkül, hogy a szobáját el kellene hagynia: reggelit, ebédet és vacsorát szolgálunk fel kívánság szerint! A szálloda és a rendelő között sem kell naponta órákat bolyongania, gyors és kényelmes szállítását mi megoldjuk! Az Opera Garden Hotel & Apartments vendégeként Ön mindig figyelmes, szakszerű és minden igényt kielégítő kiszolgálásban részesül! További információkért kérjük, érdeklődjön...

Opera Garden Hotel & Apartments

Tel: +36 1 301 9030 | Fax: +36 1 301 9031
Email: info@operagardenhotel.hu
Cím: H-1065 Budapest, Hajós u. 24.

Megközelíthetőség

Opera Garden Hotel & Apartments location

Díjak

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo ante, consectetur sit amet vulputate vel, dapibus sit amet lectus.