HUNENGGERESPFRAITAPORRUS

Boutique hotelAz Opera Garden Hotel & Apartments egy igazi, vérbeli boutique hotel - egyedi és családias hangulattal! A szálloda egy csodálatosan felújított századfordulós épületben, Budapest egyik csendes, történelmi sétálóutcájában, a Hajós utcában található. Amit kínál: intimitást, családias légkört, személyre szabott szállást és figyelmes kiszolgálást az egyre személytelenebbé váló világban!

A magánkézben lévő szálloda 35 egyedi tervezésű, elegánsan kialakított szobát és apartmant kínál széles választékkal – mindezt azért, hogy vendégeink egyéni igényeit tökéletesen kielégíthessük. Modern vagy klasszikus? Nálunk egy a kulcsszó: harmónia! A 110 éves épület tökéletesen ötvözi a hagyományos elemeket, a modern dizájnt és a korszerű technológiát. A szecessziós stílusban épült történelmi lakóházat gyönyörűen felújították, megőrizve az eredeti stílusra jellemző díszítőelemeket. És belül? Minden szobában teljesen felszerelt konyha, szélessávú Internet, Art Cool légkondicionáló, LCD TV és közvetlen telefonvonal található!

A szálloda viszonylag kicsi, de éppen mérete teszi vonzóvá: miért kellene Önnek a szabadságát egy liftben töltenie, arra várva, hogy megérkezzen a tizedik emeleten lévő szobájába?! A mi négyszintes szállodánkban nincsenek zsúfolt folyosó-labirintusok! A szálloda épületét 110 éve is egy olyan lakóháznak tervezték, amely minden emberi igényt kielégít, amelyben egy pillanat alatt otthon érezheti magát!

Az Opera Garden Hotel & Apartments egy külön életstílust képvisel. Központi fekvése ellenére (a magyar főváros szívében, a Deák tér közelében található) megőriz egyfajta nyüzsgéstől mentes életérzést, amely magas színvonalú kiszolgálással és családiassággal párosul! Foglaljon szobát most, hogy megtapasztalja egy igazi boutique hotel elragadó élményét!

Opera Garden Hotel & Apartments

Tel: +36 1 301 9030 | Fax: +36 1 301 9031
Email: info@operagardenhotel.hu
Cím: H-1065 Budapest, Hajós u. 24.

Megközelíthetőség

Opera Garden Hotel & Apartments location

Díjak

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo ante, consectetur sit amet vulputate vel, dapibus sit amet lectus.