HUNENGGERESPFRAITAPORRUS

Árak

Áraink

Superior szoba 150 EUR - 250 EUR
Executive szoba 160 EUR - 280 EUR
Deluxe apartman (maximum 4 fő részére) 200 EUR - 350 EUR
On-site apartman 180 EUR - 330 EUR

A fenti árak szobánként és éjszakánként érvényesek, tartalmazzák a büféreggeli árát, az ÁFA-t, a szauna és az internet ingyenes használatát.

Bemutatkozó

Ingyenes reptéri betranszfer

Töltsön el minimum 3 éjszakát szállodánkban és mi megajándékozzuk egy ingyenes reptéri betranszferrel októberben, novemberben és decemberben. Ez a promóció csak minden egyes közvetlen (e-mail, telefon) illetve a szálloda saját weboldalán készített foglalás után érvényes. A foglalás pillanatában kérem hivatkozzon erre a felhívásra.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a kedvezményes árral rendelkező céges ügyfelekre.

Ingyenes forralt bor

Délutánonként házilag készített ingyenes forralt borral kedveskedünk vendégeinknek, hogy kicsit felfrissülhessenek az egész napos városi kirándulás után.

Ingyenes pezsgő

Fogyasszon reggelije mellé ingyenesen pezsgőt.

Ingyenes nespresso kávé

Foglaljon weboldalunkon keresztül, és mi megajándékozzuk egy csésze finom Nespresso kávéval! Érkezéskor kérjük jelezze a Recepciónak, hogy mikor szeretné elfogyasztani.

Opera Garden Hotel & Apartments

Tel: +36 1 301 9030 | Fax: +36 1 301 9031
Email: info@operagardenhotel.hu
Cím: H-1065 Budapest, Hajós u. 24.

Megközelíthetőség

Opera Garden Hotel & Apartments location

Díjak

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo ante, consectetur sit amet vulputate vel, dapibus sit amet lectus.